25 despre mine la 25

1

Sunt la birou și n-am inspirație să lucrez, așa că m-am gândit să scriu câte ceva despre mine. Nu că ar interesa pe cineva genuinely, dar sunt sigură că them haters mai găsesc ceva amuzant pe aici.

1.Am interese frivole. Adică mă uit des la tutoriale de make-up, pierd timp pe Pinterest și pe Instagram uitându-mă la oameni frumoși (din ăia care arată bine).

2.Nu-mi plac deloc, dar deloc, oamenii care se chinuie să fie diferiți pentru că se cred mai „cool” așa. Am fost și eu un pic emo prin liceu (pentru că îmi plăcea de un tip din ăsta, silly teenager), dar după o vârstă e cazul să grow the fuck up, stop being a junkie.

3.Îmi e mai ușor să zic unele lucruri în engleză, nu vorbesc așa pentru că aș considera că mă face mai interesantă. Unele lucruri AU mai mult sens în engleză.

4.Am mai multe crush-uri pe femei decât pe bărbați. Sophie Ellis Bextor, Coco Rocha, Lady Gaga și alte câteva rusoaice. Men related, îmi vine în minte doar Beckham.

5.Dorm mult.

6.Câteodată am nevoie de atenție, dar de cele mai multe ori nu-mi place. Dacă o să mă vedeți vreodată, cel mai probabil o să fiu în vreun colț, evitând oameni.

7.Îmi plac lucrurile care se repetă. Multe dintre piesele care îmi plac au câteva note repetate. De multe ori ascult aceeași melodie pe repeat o zi întreagă. Azi ascult Sophie Ellis-Bextor – Today The Sun’s On Us.

8.La început, părinții mei nu erau de acord cu pasiunea și tot timpul pe care îl investeam în machiaj. Hell, nu-mi cumpăram mâncare la liceu ca să strâng bani pentru produse. După ce am câștigat ceva bănuți din asta au început să fie mai receptivi, iar acum mă susțin în a face un curs.

9.Îmi e foarte greu să-mi fac prieteni și să vorbesc face to face cu oameni pe care nu îi cunosc. Cred că par destul de socially awkward la început.

10.Mă gândesc prea mult la lucruri pe care nu le pot schimba, analizez prea mult orice situație în care sunt.

11.Dacă aș putea alege orice loc din lume unde să trăiesc, ar fi LA. Mi-ar plăcea să am un studio de make-up în Beverly Hills.

12.Prefer un tip inteligent în detrimentul unuia good-looking.

13.Sunt foarte posesivă.

14.Sunt genul de om care suflă și în iaurt.

15.Las tot ce se poate pe ultima sută de metri. Examene, licența, disertația, task-uri, prezentări, pregătitul pentru ieșit în oraș, you name it. De multe ori fac asta pentru că nu mă simt suficient de pregătită ca să fac față.

16.Prefer un fast food sau un pub chill în locul unui restaurant scump.

17.Sunt obsedată de curățenie. Nu-mi place să nu văd lucrurile la locul lor, simt că nu pot să fac altceva până nu e curat în jur.

18.Nu am mâncat niciodată pizza cu ananas, ceva pur și simplu nu se leagă.

19.Nu-mi place nimic ce are legătură cu documente, facturi șamd.

20.Mi-am dorit să fiu stewardesă, dar mi-am dorit mai tare un tatuaj și l-am făcut la încheietură. Oh well.

21.Atunci când nu îmi place ceva, dar nu pot să fiu rea, spun că e interesant.

22.Nu știu dacă mai trăiește cineva muzica așa ca mine. O melodie poate să-mi schimbe instant starea de spirit.

23.Încerc de multe ori să mă privesc din afară, să-mi dau seama de ce fac anumite lucruri pe care altfel nu le-aș conștientiza.

24.Nu m-am considerat niciodată o tipă drăguță. D-asta m-am apucat de machiaj.

25.Îmi place să fac liste.

Comments

comments

Share This Story

Personal

You May Also Like