Ăsta e blogul unei tipe nesigure

Untitled

Am văzut acum ceva timp la Zoso o postare pe facebook despre o anumită bloggeriţă de fashion care îşi operase nasul, buzele, nu mai reţin. Ce zicea el în postarea respectivă era că ăla e stereotipul bloggeriţei de la noi: tipa care dă lecţii de lifestyle şi sfaturi despre frumuseţe, iar apoi schimbă tot ce se poate la ea (sau cam aşa ceva, scriu din amintiri). Nimic nou, ştiam cât wannabe e în blogosferă.

Chestiunea mi-a dat de gândit în sensul în care eu oricum sunt o persoană nesigură. De la modul cum arăt la probleme mai serioase, îmi pot schimba părerea relativ repede. Şi atunci, cum poate oricine altcineva avea încredere în ce zic eu? Nu ştiu cum să argumentez asta, dar cred că, dacă mi-am făcut timp să scriu ceva, atunci aia e părerea mea oficială până la noi update-uri. De altfel, sunt multe cazuri când încep să scriu ceva şi apoi renunţ, pentru că îmi dau seama singură că mă contrazic sau că n-am nimic de zis de fapt.

Şi apoi blogul ăsta nu e despre sfaturi, că nu mă simt în măsură să ofer lecţii de viaţă când eu mănânc tăiţei cu lapte pe post de cină. Referitor la postarea legată de soare şi riduri, m-au amuzat două domnişoare care au comentat la articolul meu distribuit de o persoană binevoitoare. Una zicea că am scris doar ca să-mi fac reclamă, iar alta era ofuscată fiindcă nu era nevoie să scriu eu, ştia şi ea prea bine. Ofc, doar nu scriu despre experimente nucleare aici.

Buon, las aici un disclaimer. Ăsta e blogul unei persoane nesigure. E posibil ca în 3 luni să îmi placă noile mele riduri la nebunie. E foarte posibil ca în 2-3 ani să-mi operez şi eu nasul ori să-mi pun silicoane. Sau ambele. Eu zic că trebuie să-mi asum că asta sunt şi cu asta defilez. N-o să mă vedeţi vreodată pozând în tipa cu o viaţă perfectă, care face yoga înainte de micul dejun, mănâncă shaorma bio şi militează pentru drepturile copacilor.

Acestea fiind zise, vă anunţ şi că anul ăsta (sper să) ajung la Webstock, unde încă mai puteţi cere o invitaţie gratuită. Chiar AICI.

See you there! Maybe.

 

Comments

comments

Share This Story

Personal

You May Also Like