Bavardage Délice Macaron – locul unde cele mai dulci vise devin realitate (CP)

IMG_6614

Bavardage Délice Macaron și-a deschis porțile pentru toți cei care apreciază un macaron adevărat, pentru cei gourmet care știu ce gust are ciocolata de calitate și recunosc cafeaua perfectă doar după miros.

Situat în zona centrală a Bucureștiului, pe Dorobanți, Bavardage Délice Macaron a întâmpinat pe 13 octombrie primii clienți atrași de bun gust, eleganță și rafinament. Cofetărie, cafenea și bar în același timp, Bavardage Délice Macaron este noua destinație ideală pentru întâlniri business, dar totodată și informale, între prieteni sau îndrăgostiți. De asemenea, partea de cofetărie este concepută și pentru cei care au nevoie de candy-bar pentru un eveniment, torturi pentru petreceri aniversare sau doar un macaron degustat în intimitatea casei.

La Bavardage Délice Macaron visele cele mai dulci prind viață! Macaron este un desert prețios, elegant, divin. Catherine de Medici îl adora, noi îl creăm și voi îl savurați! Puțini sunt cei care stăpânesc tainele unui macaron ideal, care trebuie să fie crocant la exterior și cu înveliș moale în interior, iar la Bavardage Délice Macaron poți fi sigur că ai luat o gură din perfecțiune!” declară Mihaela Gurău – PR Bavardage Délice Macaron.

La Bavardage Délice Macaron, pe lânga variatele sortimente de macaron cu arome clasice sau avantgardiste, precum cele cu Campari si portocale, clienții vor putea alege să își bucure simțurile cu tarte cu fructe, praline, trufe, eclere, ceaiuri aromare, cafea cremoasă sau pot încerca cele unsprezece prăjituri elegante: Bavardage, Le Subtil, Passion Exotique, Amandina, Le Rêve , Le Mocoa, Trianon, Trois Chocolats, Suprême, Délice, sau prăjitura semnătură –Bavardage.

 

Bavardage Délice Macaron

Strada Soldat Octavian Moraru, numărul 1

www.facebook.com/BavardageDeliceMacaron

Comments

comments

You May Also Like

Leave a Reply