Cadouri de Crăciun pentru femei

M-am gândit că Moș Nicolae nu a ajuns la mine pentru că nu a știut ce să-mi ia, așa că fac o listă cu chestii faine care ar fi pe placul multor doamne/ domnișoare. Poate Moș Crăciun vine pregătit.

1.Vesper

Nu știu dacă e bine că am început cu cel mai îndrăzneț cado’, but look at this gorgeous jewel! Ce, nu e doar un pandantiv? Ups.

crave-vesper-toy-ti-chang-interview-with-creative-mapping-1024x535

More on: http://www.lovecrave.com/

 

2.BPSP – Biggest Passion Safe Present

Aici e simplu dacă știi ce îi place cel mai mult pe lumea asta. E obsedată de machiaj și stă ore în șir în fața oglinzii? Mergi la Sephora și te ajută fetele de acolo să alegi ceva bun dpdv calitativ și ceva care să se potrivească oricui (NU fond de ten, da o paletă de farduri în culori neutre – NAKED spre exemplu. Hint). A crescut cu Harry Potter și doar despre asta îți vorbește? Ia-i seria într-o ediție specială sau orice altceva legat de asta! E pasionată de gadgeturi? Sigur găsești ceva ce o să-i placă.

naked-eyeshadow-palette_3032_1_1458216192

O găsești la Sephora: https://www.sephora.ro

3.Pajama fun

Dacă ai o prietenă/ amică/ logodnică/ soție cu care îți place să faci mișto de orice, e o fire energică, fun, plină de viață și mereu cu zâmbetul pe buze, alege un cadou clasic-amuzant. Cu toții am primit la un moment dat pijamale de la părinți. Fă din asta un moment amuzant și alege un onesie simpatic. Eu una abia aștept să-l primesc pe acesta, cu unicorn.

r35397143453301-large

E de la Primark, dar găsiți și pe site-uri cu livrare în Ro.

4.Genți și pantofi câți vrei, pasiunea la femei

La pantofi e mai greu, ori mergi cu femeia în magazin și își alege ea și probează (mărimea contează), ori îi dai un gift card, care e kinda lame, mai ales dacă e o femeie pe care ar trebui să o cunoști bine – mama, sora, prietena, soția. Varianta mai sigură e o geantă cu personalitate, care să se potrivească și cu stilul ei.

Prietenul meu, care și-a perfectat fața de „nu-mi place când ești sarcastică”, mi-ar lua geanta asta dacă n-aș avea-o deja:

geanta-liquid-sarcasm-glitter-blue-8314675

Find it aici, it says liquid sarcasm, duh: http://www.jadu.ro/

5.O carte, goddammit!

Ia-i un volum util și îndeamn-o să mai pună mâna pe carte, ce atâta Instagram toată ziua? Dacă nu știi ce tip de cărți îi plac, mergi pe o variantă clasică. Găsești o mulțime de articole cu liste de cărți de citit într-o viață, precum AICI. Ori, mai simplu, mergi într-o librărie și cere unui consultant să te ajute.

9781408871874

Isn’t this one pretty? Harry Potter and the Philosopher’s Stone, Deluxe Edition, pe https://www.books-express.ro/

Concluzia este că e simplu să iei un cadou simpatic atunci când cunoști persoana pentru care trebuie să-l cumperi. Fii atent/ă câteva zile la ceea ce îți povestește. Nu te mai preface doar că o auzi, ci ascult-o și o să găsești ideea de cadou perfect.

Eu una am scris articolul ăsta pentru că îmi doresc tare mult paleta NAKED but I’m a cheap bastard, așa că this is my hint for my bf or best friend. You guys, acum știți ce vreau!

Comments

comments

You May Also Like