Ce să nu îi spui unei femei în perioada aia a lunii

cat-334383_1920

Știe toată lumea cum noi, purtătoarele de vagin, avem de la o vârstă până la o altă vârstă acea perioadă frumoasă a lunii, când totul e roșu în fața ochilor noștri și orice s-ar întâmpla bine pe lumea asta e anulat de o forță mult mai puternică: durerea de burtă/spate/sâni/orice.

Acum bărbații vor spune că asta e doar o scuză pentru femei de a fi și mai bitchy decât de obicei, fără a-și asuma vreo responsabilitate pentru ceea ce spun/fac. Dragi bărbați, într-adevăr, în acea perioadă a lunii, unele femei suferă mai tare, altele deloc. Unele sunt răutăcioase, în timp ce altele au nevoie de toată atenția și înghețata din lume. Nu contează de care parte a perioadei se află EA, am făcut pentru tine o listă cu ceea ce nu ar trebui niciodată să îi spui.

1.Ce ai pe față?

Nu contează că te referi la un coș monstru sau la urmele de ciocolată de deasupra buzei. Fata ta arată perfect, e cea mai frumoasă femeie din lume și ești norocos că ai onoarea să o vezi când e atât de vulnerabilă. Now go get her ice-cream.

via GIPHY

2.Iii, ce burtică avem.

Wrong. Dă-te ușor în spate înainte să sufle flăcări. E ba-lo-na-tă. Asta se întâmplă, se umflă toate, inclusiv sânii ăia de la care nu-ți iei ochii acum. CSF, nu poți să le ai pe toate.

3.E, hai, nu poate să fie așa de rău. Ieși din starea asta.

Trebuie să înțelegi că atunci când mă simt tristă fără niciun motiv, știu că se apropie valul roșu. Hell, nici n-am nevoie de calendar. Cu două zile înainte o să fiu mega deprimată și o să încep să plâng uitându-mă la borcanul de Nutella. NU AI CUM SĂ IEȘI DIN STARE. Cel puțin nu la comanda altcuiva. Femeia aia, pe lângă durerea fizică pe care o simte, poate fi și la pământ dpdv psihic.

via GIPHY

4.A, ești pe stop, d-asta ești total bitch.

NopeNopeNope. Asta o să ducă orice din rău în cel mai rău posibil. Chiar dacă este total bitch, tu NU ai voie să spui asta. În schimb, atunci când ea spune că din cauza menstruației a țipat la tine, spune doar: E ok, babe/ iubi/ pui/ porcușor/ pinguin. Și întinde-i un baton de ciocolată.

via GIPHY

5.Ești mereu pe stop. (+față bosumflată de mascul deprivat de sexuț)

Pot înțelege că hormonii își fac de cap la bărbați în alte moduri decât în cazul femeilor, dar nu ai voie să spui că EA e mereu pe stop. Nu, e pe stop o săptămână din patru (cu aproximație – de cele mai multe ori sunt doar câteva zile). Poate hormonii tăi nu înțeleg prea bine noțiunea de timp, but you’re a big guy, ai învățat și tu la școală cum funcționează aparatul reproducător. Don’t go full retard.

via GIPHY

That’s all, dude.

Comments

comments

Share This Story

Personal

You May Also Like