Cel mai mare magazin MANGO din România (CP)

mango-all

Începând din luna noiembrie, la București Mall pofta de modă se tratează cu mai mult MANGO, mai trendy și mai diversificat, în cel mai nou magazin MANGO de tip megastore.

Cu o suprafață generoasă, de peste 1200 de metri, megastore-ul din București Mall este cel mai mare din România și este amenajat pe baza unui concept dezvoltat de MANGO pentru cele mai sofisticate spații comerciale din capitalele lumii. Magazinul aduce ca noutate cele mai recente colecții MAN ale brandului spaniol și cele mai chic articole de îmbrăcăminte pentru copii, în cadrul nou-inauguratei colecții MANGO KIDS.

Colecția masculină MANGO propune atât piese clasice reinterpretate în combinații neașteptat de moderne, cât și o linie de garderobă sport reactualizată într-o paletă cromatică de griuri, negru și alb.

Pentru cei mici, MANGO KIDS aduce ținute, de la nou-născuți până la 14 ani. Noua colecție KIDS adaptează pentru cei mici unele piese vestimentare ce reprezintă puncte forte ale brandului iberic, în ton cu trendul “mini-me”.

În continuare, spațiul cel mai generos din cadrul magazinului ramâne dedicat femeilor. Pe lângă gama premium extrem de diversificată dedicată sexului frumos, fashionistele se pot bucura aici în exclusivitate și de colecția SHE Sports&Intimate.

De altfel, megastore-ul MANGO din București Mall este singurul magazin autohton al brandului care reunește toate colecțiile de mai sus, creând o experiență de shopping fără egal și tot atâtea de motive de ieșit la cumpărături cu toată familia.
mango-man

Comments

comments

Share This Story

Fashion, News

You May Also Like