Luați de votaț’ cele mai dive dintre Digital Divas

13177240_1027499217328717_8330165048997177643_n

Ei, anul ăsta sunt și eu blogger ambasador al Digital Divas (cu speranța că la anu’, dacă muncesc mai cu spor, poate iau și eu o diplomă de participare măcar). Dacă nu ai auzit până acum de eveniment (în ce peșteră trăiești!?), în cadrul Digital Divas se premiază cele mai populare, cele mai interesante, cele mai up to date bloguri și se discută trenduri, tendințe, idei și ingrediente care au condus spre notorietate. Îmi aduc aminte că prima oară când am aflat despre eveniment a fost acum doi ani, când eram încă în Brașov și m-am uitat la live streamingul online împreună cu Adriana, în camera noastră de la cămin. Anul trecut am ajuns amandouă la eveniment și ne-a plăcut atât de mult încât mergem și anul ăsta.

Pentru mine, pe lângă noutățile aflate, evenimentul a fost un prilej să cunosc oameni pe care îi urmăream de ani de zile și, totodată, să descopăr bloguri pe care nu le știam și oamenii din spatele lor. Așa cum spun și organizatorii, evenimentul este unul de inspirație și networking. Îți spun eu, după ce vei pleca de acolo o să ai un chef nebun să pornești un blog sau să te ocupi mai serios de cel pe care îl ai. 🙂

Bun, în fiecare an se afișează lista cu diverse categorii unde bloggerii se pot înscrie singuri sau pot fi nominalizați. După această etapă, vine rândul cititorilor să voteze blogurile preferate. Eu le-am ales deja pe preferatele mele și te sfătuiesc să votezi și tu AICI. O să ai de ales între bloguri de fashion, de beauty, dar și între proiecte interesante susținute pe bloguri, o să faci alegeri atât pentru bloguri cu ani de muncă în spate, cât și pentru nou-veniți.

Dacă vrei să vii și tu la Digital Divas, află că evenimentul o să aibă loc pe 20 mai, la Palatul Bragadiru. Poți cere invitația ta AICI. Pentru update-uri, îți recomand să verifici pagina de Facebook Digital Divas.

*Digital Divas este organizat în fiecare an de către Evensys, care împlinește azi 10 ani de activitate! Să le urăm de zece ori încă pe atât și să continue cu seriile de evenimente ca la carte (dacă vii la Digital Divas, o să vezi despre ce vorbesc)!

Comments

comments

You May Also Like

Leave a Reply