Cu ce m-aș îmbrăca la petrecerile din iarna asta

biancamatei

Încep prin a spune că, deși nu îmi place deloc frigul, nu pot niciodată să mă îmbrac potrivit temperaturii. Și dacă nu petrecerile sunt ocazia perfectă pentru a te îmbrăca subțire și iarna, atunci care ar fi? Așadar m-am întâlnit cu Raluca și am zis să facem împreună câteva poze, că tot avem stiluri așa diferite.

O parte din ceea ce purtăm sunt luate de la TOO MUCH Store. Este magazinul unui prieten arhitect, găsiți acolo piese de la Armani, Versace, Cavalli, Trussardi, Gran Sasso la prețuri mai mult decât convenabile (piese din colecții recente, majoritatea sunt one piece only). This friend of mine are și o colecție proprie de geci, pantaloni, rochii, fuste și veste din piele. Brandul se numește TOO MUCH, hainele sunt realizate handmade în Italia, din piele nappa, iar design-ul lor este făcut chiar de arhitect. Colecțiile sunt limitate, piesele nu se repetă de la un sezon la altul.

Și pentru că suntem prieteni, ne oferă, atât mie, cât și vouă, un discount de 50% la orice produs din magazin – trebuie doar să menționați că ați ajuns acolo la recomandarea mea. Magazinul se află temporar pe Splaiul Independenței 2A (București).

THE LADY IN RED

(Așa de tare îmi place trendul all red!)

hrs__img8962

Palton – Versace (TOO MUCH Store)

Rochie – Alexandra Calafeteanu 

THE FEMME FATALE

hrs__img9005

Jachetă cu puf – Versace (TOO MUCH Store)

THE COUNTRYSIDE SOFT PUNK CHICKS (?)

hrs__img9017

Raluca: Geacă din piele cu franjuri – TOO MUCH

Pantaloni din piele – TOO MUCH

Eu: Geacă din piele – TOO MUCH

Rochie tulle și pene de struț – Croitoria Picasso

THE GOLD AND THE VELVET

Cămașă – Versace (TOO MUCH Store)

Fustă catifea – Alexandra Calafeteanu

THE FUTURISTIC BABE

Bluză silver – Croitoria Picasso

THIS WAS IT! Cam așa m-aș îmbrăca, în funcție de loc și tematică, la petrecerile din iarna asta.

Ne-am distrat făcând pozele astea, așa că mulțumim fotografului, Alexandru Ivan, cât și celor de la Gilda Music Lounge, care ne-au lăsat să ne facem de cap pe acolo.

Nu uitați de reducerea pe care o aveți la TOO MUCH Store! 🙂

Comments

comments

You May Also Like