Cum să devii InstaFamous

food_instagram

Sunt românii dependenți de inimioarele de pe Instagram? Pot spune că da, ținând cont de situația prezentată de ZeList Monitor & Instagramology: 432 006 de useri au dat 122 761 048 de like-uri in luna august.

De ce ne încântă Instagram? O putem numi nevoie de validare estetică, întrucât pe Instagram contează doar ceea ce se vede. Singurul motiv pentru care descrierea alăturată imaginii este importantă ține de folosirea inteligentă a hashtagurilor, utile atunci când cauți fotografii pe o anumită temă.

Și atunci, cum să devii popular pe Instagram? Am analizat câteva conturi și am ajuns la următoarele concluzii.

Inna

Fii o vedetă cunoscută la nivel internațional! Inna e urmărită de peste 1,4 milioane de oameni din întreaga lume.

instagram_inna

Daniel Ilinca

Fii un fotograf mega-talentat și pozează nuduri! Daniel și-a cunoscut soția în timp ce o fotografia…nud. Cei doi fac acum un duo de excepție.

instagram_daniel-ilinca

Croitoria Picasso

Joacă-te cu fotografiile: puzzle-urile pe contul de Instagram arată super interesant. Atelierul e un business croit pe gustul iubitorilor de finețuri. Fac pe comandă rochii de bal și rochii de lux, lucrate cu atenție până la cel mai mic detaliu, ceea ce se vede și pe Insta.

instagram_croitoria-picasso

Alina Ceușan

Fii o tipă fotogenică și cu stil! Poți fura de la Alina câteva trucuri de stil, mai ales că anul acesta a primit din partea Elle România premiul de „Best Fashion Blog”.

instagram_alina-ceusan

Ema Uta
Găsește-ți pasiunea și du-o la un alt nivel! Ema e unul dintre cei mai apreciați make-up artiști din România. Talentul ei i-a adus până acum peste 67 000 de followers.

instagram_ema-uta

E simplă rețeta, corect? Ce au în comun toți acești oameni ține de autenticitate, atenție la detalii și un stil personal aparte. Fii tu!

Comments

comments

Share This Story

Uncategorized

You May Also Like