Cum să scapi de followers pe Instagram

DSC_7418(2wr)

Am I back? Of course I am. Acum numa’, fiindcă n-am chef să fac o prezentare pentru job. Am decis să scriu asta după ce am pierdut aproximativ 800 de followeri într-o singură zi. Cum s-a întâmplat asta? *Nu am postat că țin cu PSD, nici că îmi place de Olivia Steer.

S-a întâmplat pentru că am decis de o vreme că numerele nu mă interesează și că nu mai vreau să mă urmărească sute de conturi false, inactive, conturi de restaurante, sute de turci, arabi, indieni și alte neamuri (cu care n-am nimic, că-mi place mâncarea lor), oameni care nu înțeleg ce scriu/ ce zic și care mai aruncă din când în când comentarii și mesaje de tipul „beautiful bby sweet angle” (intended typo). Așa că am început să îi elimin din lista de followers.

Cum faci asta? Block și unblock. Sau doar block. Durează o veșnicie, dar e mai safe dacă faci asta manual, direct în contul de Instagram. Eu, în schimb, am folosit și o aplicație numită Cleaner for IG (valabilă pentru iOS, probabil și Android). Nu știu dacă e o metodă 100% sigură, dar pentru mine momentan funcționează. Știu că sunt multe articole online despre cum să obții mai mulți followers, dar eu mi-s rebelă așa de felul meu. Not.

Nu știu dacă o să mai ajung vreodată la 10k followers, cifra magică pe Instagram, dar decât să am 20k followers doar pentru că am făcut un giveaway și apoi să rămână din inerție, mai bine mă urmăresc 200 de oameni care mă știu și cu care mai schimb o vorbă din când în când. Ceci n’est pas un shade pentru instagrammerii care fac asta, good for them, fiecare acționează cum se simte confortabil.

Is this the end of my Instagram account? Fo’ sure not, pregătesc o schimbare de direcție care sper să-mi iasă așa cum vreau. În rest, toate bune și frumoase, să ne revedem mai frumoși, mai deștepți și mai bogați!

Bonus:

Comments

comments

You May Also Like