De văzut şi auzit la Webstock 2017

22007449_1659292297422726_1453903870760991457_n

E vineri 29 deja, iar eu sper ca programul de azi să mă lase să ajung la Webstock, pen’ că tare îmi doresc să ascult câţiva oameni.

Temele abordate anul acesta sunt: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing.

Pentru cei care aveţi toată ziua la dispoziţie, la 9:00 încep conferinţele cu o sesiune dedicată social media. Aici aş vrea să aud ce are de spus Alex Gâlmeanu. Poate învăţ şi eu cândva să nu mai fac poze ca un cartof.

O altă sesiune care mi-a atras atenţia e cea dedicată blogging-ului. Doi dintre cei care vor discuta despre asta vor fi Zoso şi Andreea Retea.

Pentru că în ultimele luni mi-am concentrat eforturile în a-mi creşte contul de Instagram, evident că sesiunea cea mai interesantă îmi pare cea în care se vorbeşte doar despre asta, de la 14.30. Deşi am apărut pe contul lui Alex Damian de câteva ori, până acum nu mi-a spus cum face ce face. Să fur şi eu meserie, nu alta.

Sesiunea Best practices cred că e întotdeauna binevenită, în special pentru oamenii noi în zonă, cât şi pentru cei care mai au din când în când nevoie de un reality check. *was mean  **I need it too

De la ora 19 se decernează şi premiile în cadrul Galei Webstock Awards, aşa că sper că aţ’ votat personalitatea online a anului!

Pe lângă sesiunile astea interesante, mai sunt şi activări faine ale unor brand-uri pe care sigur le ştiţi, aşa că nu treceţi pe lângă ele. They have cookies. Really.

Eh bien, ţineţi-mi pumnii ca să ajung şi eu măcar la sesiunea despre Instagraaaam! Iar dacă nu ajungeţi, puteţi urmări evenimentul online pe www.webstock.ro, începând cu ora 09:00. 

 

 

 

Comments

comments

You May Also Like