Divă digitală = divă în viața reală?

Pic - Alex Damian Pic - Alex Damian

Îmi amintesc că prima divă digitală pe care am urmărit-o a fost Koko (Maria Dragason). Mă fascina modul cum se machia, reușeam să învăț multe de la ea, m-a făcut să fiu și mai pasionată de machiaj decât eram. Mi-a plăcut să îi urmăresc evoluția. După ea, au urmat multe altele. Femei pe care le vedeam zi de zi, arătau impecabil în toate pozele și părea că au o viață cum multe și-ar dori.

I couldn’t help but wonder: sunt divele la fel de dive în viața de zi cu zi? Cum arată dacă le întâlnesc întâmplător pe stradă? După ce se ghidează? Cum sunt prietenele lor? Cum merg îmbrăcate până la Mega? Ce filme le plac? Cât timp le ia să se aranjeze? Ce hobby-uri au?

Apoi m-am mutat în București și, prin prisma jobului și, mai apoi, a conferinței Digital Divas, am cunoscut o parte dintre ele. Au fost câteva momente când mi-am dat seama că titlul de divă se acordă atunci când oamenii au încredere în tine și în recomandările tale, atunci când norocul de a fi o femeie frumoasă nu este singura calitate pe care o ai, atunci când ai curaj să ieși nemachiată și în șlapi până la Mega de lângă bloc, atunci când muncești foarte mult și nu aștepți să-ți pice comunitatea din cer, atunci când adevăratul tu se vede și in real life, și în online.

Scriu astea pentru că, de fiecare dată când se apropie Digital Divas, pe lângă faptul că îmi place să votez, iar mai apoi să mă stresez legat de outfit, conferința vine cu multă inspirație și un impuls de a-ți dori mai mult de la tine. Pe 17 mai o să fiu și eu prezentă la Digital Divas 2017, la Palatul Bragadiru.

Anul acesta se discută despre „The influencer’s dilemma”, iar mai multe detalii despre program și speakeri găsești pe digitaldivas.ro. Dacă vrei să vii și tu, poți cere o invitație aici sau poți urmări evenimentul live pe www.digitaldivas.ro.

Now, eu cu ce mă îmbrac?

 

Comments

comments

You May Also Like