Eu mai am nevoie și de iarbă

DSC_5880

Nu știu cum sunteți voi, dar eu mi-am dat seama că orașul și tehnologia mă epuizează. Eram în autobuzul spre București, mă întorceam de la casa1 (Fieni) și mă uitam pe geam- treceam printr-o zonă de teren cultivat. Habar nu am ce creștea acolo, dar era verde. A fost momentul când am simțit o nevoie acută să cobor din mașina aia și să nu cunosc nimic din ce ține de lumea modernă măcar pentru o zi.

M-am întrebat atunci: oameni ancorați bine în tehnologie (cei care lucrați în IT, cei cu joburi în marketing, fotografi), cei care sunteți în fața laptopului job-related, iar mai apoi și pentru fun/ socializare/ personal stuff, nu aveți și voi momente când vreți să lăsați acasă laptopul/ telefonul și pur și simplu să fiți?

Așa m-aș duce la grădina mea din Cucuteni, din vârful dealului, să stau acolo în liniște și să nu mă gândesc la mesajele primite pe paginile de Facebook, la site-urile pe care trebuie să le termin, la oamenii care mă caută, la divertismentul de proastă calitate la care, recunosc, mă mai uit. Până atunci, tot ce-mi rămâne sunt parcurile din București și mici/ lungi plimbări în care mai primesc o doză de iarbă.

Cu gândul ăsta l-am scos pe Alex la o plimbare și niște poze. Ținuta de inspirație hippie (materiale fluide, patternuri și culori) e de la Funky Buddha. Mie îmi place tare mult pentru că are propuneri diferite față de magazinele care se aliniază cumva în trenduri, știți la ce mă refer. Găsiți magazinul în Băneasa Shopping City.

DSC_5894

DSC_5859

DSC_5833

DSC_5828

*Vreau să ajung la țară.

Comments

comments

You May Also Like