Ghidul fashion bloggerului la protest

girl-923101_1280

*Disclaimer: e parte glumă, parte serios. Dacă nu-ți dai seama care-i care, poate nici n-ar trebui să fii aici.

În bula mea de Facebook văd mulți, dar muuulți oameni care sunt interesați de soarta țării. Parte pentru că am dat unfriend oamenilor pe care i-am considerat inutili în lista mea, oameni de la care nu aveam de primit nicio informație utilă.

Ei, pe lângă asta mai văd, o dată la alte 10 postări, și postări frumoase de la fashion & beauty bloggeri – mai un pantofior, mai un rujuleț, mai o reclamă, mai alta (ca să nu-i bag pe toți în aceeași oală, am văzut și bloggeri din zona asta care au reacționat).

Dear blogger,

1.Sute de mii de oameni au ieșit în stradă azi-noapte. Dacă n-ai ieșit până acum, nu-ți face griji, chiar și un late adopter ca tine poate să-și mențină coolness-ul. Adună-ți gașca aia care-ți pupă tălpile pentru că ești cea mai mișto din grup și mergeți și voi la protest.

2.Treaba e să știe lumea că ai fost acolo. Check-in, live, selfie, poze, poziționează-te unde vezi camere de filmat sau fotografi profesioniști. Bagă-te în față când vezi că se iau interviuri, dammit.

3.Outfit-ul! Știu că de obicei îți ia ore bune să te pregătești înainte să ieși din casă, dar de data asta straturile de haine sunt mai importante decât stratul de fond de ten. Îmbracă-te cu tehnica cepei. Ce am purtat eu aseară (un tip random chiar mi-a zis că sunt drăguță, hihi, wtf): maiou, tricou, helancă, pulover gros, parka (n-am geacă de ski, mi-s that uncool), dresuri groase, blugi groși, două perechi de șosete mai groase, bocanci, fes și gluga pe cap. Lasă tocurile stiletto și dresurile plasă pentru serile când vom sărbători.

4.Pancartele. Pe de o parte atragi atenția mai ușor, pe de altă parte sunt un instrument super util de a-ți striga frustrările. Dacă n-ai nicio frustrare pentru că viața ta e rose gold, întreabă-ți prietenii de prin corporații sau cu joburi mai puțin glam, îți vor spune ei ce să scrii.

5.Dacă nu știi pentru ce iese lumea în stradă, spune doar că-s hoți. E perfect adevărat și oamenii vor fi de acord cu tine. Dacă vrei să știi mai multe, totuși, Radu le zice pe înțeles.

Jokes aside, înțeleg că ai colaborări și deadline-uri pe care vrei să le respecți, dar, pe lângă rujulețe și toculețe, folosește-ți influența într-un mod care chiar contează. Explică-le celor care te urmăresc care e punctul tău de vedere. Vei primi hate? Desigur! Merită? Da, merită chiar și dacă 5 persoane în plus ies în stradă în urma a ceea ce ai postat tu.

Da, vor fi oameni care vor spune că te folosești de asta ca să-ți mai atragi susținători, dar vor fi mulți alții care se vor simți mult mai aproape de ceea ce ești tu ca om. I has to say thumbs up pentru Ana Morodan. Now go make a difference!

Comments

comments

Share This Story

Personal

You May Also Like