Hidratarea tenului pe timp de iarnă – Be.You.Tiful Luxury Center

Foto - www.be-you-tiful.ro Foto - www.be-you-tiful.ro

Nu știu voi cum sunteți, dar pe mine vântul și frigul m-au făcut în ultimele luni să-mi cumpăr câteva creme de față grase, diferite tipuri de uleiuri pentru ten, ba chiar și un ser cu colagen. În orice magazin ajungeam, mă uitam de creme și seruri care să mă ajute să scap de senzația aia de piele strânsă. Din toamnă, tenul meu a început să se comporte ciudat: îl simt mega uscat după ce mă demachiez/ spăl. Înainte să aplic fondul de ten, trebuie neapărat să dau cu muultă cremă, altfel nu se aplică uniform. Pe lângă asta, când ajung acasă văd că zona T este foarte uleioasă, mai tare decât pe timp de vară.

Așadar, când am fost invitată să testez serviciile Be.You.Tiful, am ales un tratament facial. Am ajuns acolo cu ideea că vreau un tratament de curățare, însă după ce am discutat cu cosmeticiana și după ce mi-a analizat tenul, a mers pe o curățare ușoară și un tratament de hidratare cu acid hialuronic. Mi-a plăcut foarte tare că nu mi-a chinuit tenul, că mi-a explicat pașii și mi-a dat recomandări pentru îngrijirea tenului acasă.

Așa arăta tenul meu la 3 ore după tratament – eu zic că se vede că e bine hidratat și, foarte important, se simțea foarte bine 🙂

20170128_145323

După tratament, am primit și un tur al salonului & clinicii. Mi s-a părut foarte util faptul că ai într-un singur loc atât salon de înfrumusețare, cât și medicină estetică (chirurgie & proceduri non-invazive). Așa că, dacă ai chef de o zi de răsfăț total, nu trebuie să alergi în mai multe locuri – sunt trei etaje dedicate frumuseții.

Am aruncat o privire și pe prețurile lor: 30 lei tuns vârfuri, 40 lei manichiura clasică, 250 lei tratament Talgo de hidratare a tenului. Printre servicii se numără și microblading, extensii de gene, masaj, epilare definitivă IPL. Să nu uităm de augmentare mamară, rinoplastie, lifting, augmentarea buzelor, botox, you name it.

Comments

comments

You May Also Like