I’m not that hot

http://thestir.cafemom.com/celebrities/199032/18_of_kylie_jenners_hottest http://thestir.cafemom.com/celebrities/199032/18_of_kylie_jenners_hottest

Instagram mă bagă în depresie. Cred că am o cădere nervoasă, așa cum mi se întâmplă des în ultimele luni. Încerc de multe ori să mă detașez de ceea ce simt și încerc să privesc din afară ca să îmi impun să realizez că nu e real.

Ai idee câte screenshot-uri cu tipe perfecte am în telefon? Nici eu, sunt prea multe. Ai idee de câte ori am zis că nu mai mănânc și câte zile am sărit peste mese doar ca să simt că fac ceva pentru modul cum arăt? Nicio problemă, a doua, a treia zi veneau cu fast food și cola.

Mă uit la tipele pe care le urmăresc, modele sau pur și simplu tipe instafamous la nivel internațional, și mă gândesc:

I’m not that hot.

I’m not that skinny.

I’m not that pretty.

I’m not that flawless.

I’m not that sexy.

I don’t have nice lips, hers are so sensual.

I don’t have boobs.

I have cellulite.

I have stretch marks.

My belly is huge.

My legs are too thick.

My skin is awful.

Și tot așa, mă bag singură în depresie. Iar când sunt tristă, mănânc. Bineînțeles că nu legume. Și intru într-un cerc unde mă oblig singură să stau. Dacă mă vezi într-o oarecare zi, nu-ți trece prin minte faptul că am stat o oră încercând să-mi ascund cearcănele, să-mi îndrept părul, să aleg hainele care-mi maschează…lucruri.

Mi-am setat, ca și tine, poate, niște standarde de frumusețe la care nu o să ajung niciodată. Asta dacă nu devin milionară și ajung la bisturiu, de care oricum mi-e frică. Și vezi zilnic că tot apar tipe atât de frumoase, cu haine atât de mișto, cu un machiaj impecabil, cu o viață perfectă.

Și dacă ești slab, ca și mine, asta o să te pună pe gânduri zilnic și o să gândești că tu nu ești suficient de *adaugă adjectiv aici. Și asta o să-ți afecteze la un moment dat întreaga viață: nu o să ieși cu tipul de care îți place pentru că o să crezi că nu are ce să-i placă la tine, n-o să te duci la interviul ăla pentru că o să crezi că nu ești suficient de inteligent/ă, nu o să îți iei haina care îți place pentru că îți arată o parte a corpului pe care o urăști, o să eviți oameni.

Is it stupid? Hell yes, it is!

Scriu asta mai mult pentru mine, pentru că încerc să mă văd altfel și îmi e mai ușor în scris. Dacă nu scriu, gândurile fug prea repede. Știu că unii dintre voi nu aveți deloc probleme de acest gen, la fel cum știu că alții vă lăsați afectați mult mai rău. Mi-e ciudă că gândesc așa, vreau să trec peste superficialitățile astea și să mă concentrez pe ceea ce contează. Am ajuns într-un punct în care îmi urăsc corpul și nu vreau asta.

I am me.

Comments

comments

Share This Story

Personal

You May Also Like