KYLIE JENNER INSPIRED MAKEUP

pagehgjtjt

Nu pot spune că sunt o mare fană a clanului Kardashian, nici emisiunea lor nu o urmăresc, dar Kylie Jenner mi s-a părut o tipă interesantă de prima oară când am văzut o poză cu ea pe Pinterest. La vremea aceea nici nu știam cine e, căutam doar o tunsoare simplă.

De atunci am început să o urmăresc pe Facebook și am observat machiajul pe care îl poartă de multe ori – sprâncene definite, culori neutre, eyeliner, blush/bronzer accentuat, iar buzele sunt colorate peste conturul lor în nuanțe naturale.

10155058_637561376324448_7219028160588542985_n

Iată cum am încercat eu să recreez machiajul ei:

Pentru început, am aplicat fond de ten și am conturat sprâncenele. Apoi am aplicat un bej cu trei nuanțe mai deschis decât culoarea fondului de ten pe toată suprafața pleoapei mobile, sub sprânceană și în colțul intern al ochiului. Am ales apoi trei nuanțe diferite de maro, l-am aplicat pe cel mai deschis în pliu, pe cel mediu l-am aplicat pe treimea externa a pleoapei, iar pe cel mai închis l-am concentrat în V-ul extern. Important este să amestecați/blenduiți bine culorile.

page1

Am trasat apoi o linie precum cea de eyeliner folosind fard negru și o pensula mică, unghiulară. Puteți folosi și eyeliner lichid sau gel, eu prefer varianta mai soft pe care o oferă fardul. Am trecut ușor cu două dintre nuanțele de maro, cele mai închise, și pe linia genelor inferioare.

page2

Am aplicat jumătăți de gene false în colțul extern al ochilor, mascara și mai mult bronzer și blush decât aș folosi în mod obișnuit. Am conturat buzele cu trei creioane diferite – un nude bej, un nude rozuliu și un roz mai închis. Și iată ce a ieșit:

dscn8477dscn8516

Din păcate lumina nu m-a mai ajutat să fac și pozele finale, dar vă las cu niște poze făcute cu webcam-ul (da,da!) și altele de amuzament.

pagehgjtjt

pagehrhrjj

Comments

comments

You May Also Like