La 26 am decis să dispar

biancamatei

Spre deosebire de anul trecut, anul ăsta n-o să mă mai mint că o să scriu mai des, că o să lucrez mai mult, că o să mă implic mai tare. Anul ăsta nu-mi mai doresc cititori, followeri, fani, spuneți-i cum vreți. Bani, glorie și femei. Anul ăsta am hotărât să dispar din online, nu știu dacă pentru o lună, două sau nouă.

Aș vrea să nu fiu un om al extremelor, dar se pare că în privința asta sunt (also când vine vorba de mâncare). Mă știți dependentă de Facebook și Instagram și cu două-trei tentative nereușite de a-mi declara independența psihică. În 2017 asta mi-a ocupat atât de mult timp încât nu am apucat să fac multe alte lucruri. Nu am mai citit. Nu mi-am îndeplinit toate planurile pe care le aveam pentru 2017. Nu am mai învățat nimic nou. Nu m-am bucurat pe deplin de tot ce am avut parte. 


Pe de altă parte, simt că nu mi-e locul aici momentan. Cu siguranță nu urmăresc toate influencerițele din România, dar dintre cele pe care le urmăresc, două îmi vin acum în minte și ca ele aș vrea să fiu. E vorba despre Zenobia Lazarovici și Liana Popa, două persoane cu identități bine conturate, care se diferențiază de tot ce am văzut eu pe la noi, fără a afișa o imagine nereală și fără a fi greu de digerat. Go follow people care au într-adevăr ceva de spus și care nu se amestecă în mulțime.

Eu una probabil voi reveni atunci când voi afla cine sunt (but hey, nu pot să aflu dacă stau ore întregi pe net, right?). Mi se pare că acum sunt jumătate girl next door, un sfert franțuzoaică, 10% snoabă, 2% rockstar și restul în funcție de moment și hormoni. Am de gând ca anul ăsta să trăiesc mai mult în viața reală, să-mi dau ocazia să descopăr ce vreau de la mine. Vreau să învăț istorie, să mă apuc de croit, să termin cursul de make-up, să mă apuc de proiecte diy de home decor, să încep să pictez și poate să descopăr un hobby util. Vreau să fiu mai atentă la ce mănânc și să încep să-mi mișc fundul de pe canapea. Asta pe lângă faptul că ar fi cazul să mă concentrez la job-ul pe care l-am lăsat pe locul 23.


N-o să dispar de tot, cel mai probabil o să vă urmăresc din umbră și o să vă dau like-uri la pozele cu pisici. Poate o să mai postez și câte un selfie pe Instagram dacă o să am o zi bună. Speaking of Instagram, numărul followerilor mei va scădea vizibil în următoarele luni. Niște numere nu înseamnă o comunitate, așadar o să curăț lista. Sper să revin cu forțe proaspete, cu articole interesante și poate cu o idee a ce vreau să fiu.

Acestea fiind scrise, vă urez și vouă ce-mi doresc mie la 26 de ani: să găsiți timp și energie pentru voi. La mulți ani mie! 🙂

Comments

comments

Share This Story

Uncategorized

You May Also Like