În liceu mă visam rebelde, dar…

…dar eram doar tipa aia care nu se ridica de pe scaun toată ziua. Aveam noroc cu prietenele mele care mergeau la magazin și pe care le puneam să-mi ia de mâncare. Ce să zic, aveam unul dintre cele mai faine locuri din clasă, lângă geam. Ei bine, deși eram lazy as cat, mă uitam la Rebelde, serialul (sau telenovela?) ăla în care toți erau mega-cute, cântau, dansau și aveau niște vieți interesant de complicate uneori. Și așa lazy cum eram eu, tot mă imaginam fiind într-un astfel de liceu, cu oameni super-talentați în jur. Am fost mereu mai timidă, dar când eram acasă, în fața oglinzii, mă simțeam mai ceva ca Britney Spears.

Pe de altă parte știu că sunteți o grămadă de liceeni out there super creativi, talentați și brave enough încât să vă arătați skill-urile lumii întregi. Pentru oameni ca voi se organizează acum Liceliada!

Ce e Liceliada și cum mă pot înscrie?

Show de talent destinat liceenilor – așadar dacă vrei să participi trebuie să fii la liceu și să ai un talent worth showing, fie că e vorba despre muzică, dans, magie, desen, beatbox, you name it. Înscrierile se fac până pe 10 aprilie pe www.liceliada.ro – dintre voi se vor alege finaliștii care vor urca pe scenă pe 21 aprilie.

Pentru ca înscrierea unui liceu să fie validată, este nevoie ca acesta să fie reprezentat în finală de cel puțin 3 momente artistice de 20 de minute în total. Numărul de reprezentanți ai liceului nu este limitat.

Poster_Liceliada BLOGGERI

Premii?

Cele trei licee câștigătoare vor primi după cum urmează:

Locul 1 : 10. 000 RON

Locul 2 : 5000 RON

Locul 3 : 2000 RON

Juriul va fi format din Doru Todoruț (Deepcentral), Andrei Ciobanu și Sergiu Floroaia (radio hosts Kiss FM), Anca Lupeș (Star Management), Cristi Ochiu (Forward Agency) și Maria Ștefania Manea (Inspectoratul Școlar al Municipiului București)Gazdele finalei: Dan Fințescu și Zmenta.

Pot să văd finala chiar dacă nu m-am înscris la concurs?

Da, găsești bilete pe Eventim, așa că poți veni să îți susții liceul și prietenii.

Ca să înțelegeți nivelul la care eram eu în liceu, e un pic lame, dar asta era secret wish-ul la vremea aia:

Comments

comments

You May Also Like

Leave a Reply