Vezi, lumea e a ta, nu contează câţi o vor. Rebelă fără cauză.

DSC_7418(2wr)

Am crescut într-un oraş mic, aşadar adolescenţa mea a trecut fără prea multe experienţe neplăcute. Nu pot spune că am fost o rebelă, că am încercat de toate, că am mega-trăit zilele la maximum. Nu. În liceu am fost genul ăla de fată liniştită, pe care o certau profesorii când o vedeau cu câte un bad guy.

Am fost întotdeauna un copil cuminte, care înţelegea imediat ce nu e bine să facă şi care nu punea prea multe întrebări cu voce tare, deşi în mintea lui existau. Sunt o tipă curioasă din naştere, dar îmi place să-mi răspund singură la întrebări. Am fost (şi uneori încă sunt) o persoană destul de timidă. Sau doar reticentă.

În liceu nu eram o drama queen şi nu mi-a plăcut să atrag atenţia asupra mea. Pe de o parte I guess I simply didn’t care. Prietenele mele râd şi acum când îşi amintesc cum prindeam rădăcini pe scaunul de la geam şi nu ieşeam din bancă nici ca să-mi iau mâncare (aveam noroc că îmi luau ele mereu). Atunci, distracţia mea era machiajul. Şi ieşitul în club, unde nici nu beam de fiecare dată alcool (o spun de parcă e obligatoriu să bei de fiecare dată când ieşi. Nu, nu este).

Cu toate astea, acum câteva luni am avut o scurtă perioadă de “rebeliune”. De la primul tatuaj pe care mi l-am făcut, la alcool şi la ţigări, iar lista continuă. Pentru mulţi poate par lucruri banale, dar pe mine nu mă reprezintă asta. Nu sunt mai mişto cu ţigara în mână. Nu sunt mai smart când beau. Nu mă simt mai apreciată dacă fac sex cu un tip random.

Mi-am dat seama că am reuşit singură să mă îndepărtez de tot felul de “tentaţii”, iar din altele am învăţat destule despre mine. Şi în acelaşi timp mi-am dat seama că fiecare îşi alege drumul şi că nu are rost să judecăm. E mişto să te simţi liber. E fain să simţi că trăieşti orice clipă la intensitate maximă. Iar alteori e bine să stai liniştit în patul tău şi să bei un ceai.

Din seria filmelor cu tema “tânăr şi neliniştit”, unul care mi-a atras atenţia în ultimele zile, Lumea e a mea:

“Eu o să fiu bine orice ar fi pe lume.”

Comments

comments

You May Also Like

Leave a Reply