M-am îndrăgostit de Marion Cotillard – Aliatul

Îmi place Marion Cotillard de când am văzut-o în Jeux d’enfants, cu mulți, mulți ani în urmă. Îmi pare una dintre cele mai frumoase femei pe care le-am văzut, e o actriță foarte bună și are o eleganță naturală a gesturilor pe care o invidiez. E clar că atunci când am văzut trailer-ul Allied am rămas cu gândul la film și abia așteptam să-l văd.

Povestea începe cu o alianță de interes politic a lui Brad Pitt și Marion Cotillard, acțiunea petrecându-se în vreme de război. Din parteneri devin apoi soț și soție, însă firul poveștii ideale e întrerupt de faptul că Brad află că soția lui este de fapt o spioană a nemților. Așa cum s-ar întâmpla oricui, Brad pune sub semnul întrebării toată viața trăită împreună cu ea. Filmul se sfârșește tragic, deși pune în evidență o poveste de dragoste care e mai puternică decât orice secret și orice alt interes.

Povestea a fost interesantă, însă ar fi putut fi mai bine comprimată, nu mi se pare că s-au întâmplat foarte multe în film. Am fost, din nou, fascinată de tot ceea ce înseamnă Marion Cotillard. Brad Pitt nu m-a impresionat cu nimic, dar asta e cu siguranță și influența ultimelor știri citite despre el.

Trailer aici:

See the movie @ Cinema City!

Comments

comments

You May Also Like