Chef de dungi și vară cu Marina Yachting (News)

Bagaj Horia Tecau

Am fost de curând la deschiderea noului magazin Marina Yachting din Promenada, ocazie cu care am văzut și noua colecție primăvară-vară. Toate dungile, albul, albastrul, materialele mi-au făcut poftă de vară, de mare și de plajă.

Horia Tecău, cel mai bine cotat tenismen român şi ambasadorul Marina Yachting în România, a dezvăluit în cadrul evenimentului de lansare obiectele pe care acesta le pune în bagaj atunci când pleacă într-una dintre frecventele sale călătorii.

Port cu mine mereu în călătorii ţinute casual, din materiale de calitate, care să îmi ofere confort în mişcare, dar în acelaşi timp eleganţă sportivă şi un aspect modern. Ţinutele din noua colecţie Marina Yachting se potrivesc perfect acestor nevoi. Este important pentru mine să am mereu la îndemână şi obiecte care să îmi dea o stare de bine – cartea preferată şi căştile mele nu lipsesc niciodată din bagajul de mână”, a declarat Horia Tecău.

Diana Enciu şi Alina Tănasă de la FabulousMuses.net şi-au expus şi ele preferinţele pentru bagajul de vacanţă, cele două bloggeriţe optând pentru piesele statement din noua colecţie Marina Yachting.

Horia Tecau_Fabuloasele_Marina Yachting

Despre colecţia Marina Yachting primăvară-vară 2016

Colecţia primăvară-vară 2016 propune un mix între materiale premium şi elemente inspirate din lumea marinarilor. Dungile bleumarin, modelele inspirate din nodurile marinăreşti şi detaliile metalice sunt doar câteva dintre elementele care oferă colecţiei stilul consacrat Marina Yachting. Dungile, un element emblematic pentru brandul genovez, sunt prezente într-o variaţiune de forme şi culori – de la clasicele dungi navy, la dungi oversized, verticale, sau în nuanţe de roşu, prezente pe materiale precum bumbac, tricot, neopren sau denim.

Comments

comments

You May Also Like

Leave a Reply