Men crush – ediția de România

http://static.tumblr.com/dpubakp/OoImdlgzi/crush_tumblr_header_v8.jpg http://static.tumblr.com/dpubakp/OoImdlgzi/crush_tumblr_header_v8.jpg

Am fost la Festigal și l-am văzut în sfârșit pe Smiley, cu care am avut un vis ciudat cu câteva săptămâni în urmă. Drăguț spectacolul, deși consider că mai au de lucrat la el (e prima ediție, se acceptă). Când am ajuns acasă, mi-am dat seama că am avut încă de mică niște crush-uri pe actori/ cântăreți români.

Așa că am zis să mă fac de râs aici și să povestesc cum îmi galopează mie creierul în direcții utopice. O să vă povestesc săptămâna viitoare și pe ce artiste am crush și ce artiști din afară îmi imaginez că o să-mi gătească paste cu creveți la un moment dat.

1.Christian D

Dau numele actual, deși mi-a plăcut pe vremea când era în Refflex. El și Dony au venit la zilele orașului, eram acolo în primul rând cu prietena mea cea mai bună, eram super mici, nici nu mai știu câți ani aveam. Mi-a plăcut pentru că era blond (avea șuvițe cred), iar eu am avut dintotdeauna a thing pentru tipii blonzi cu ochi albaștri.

Sursa: http://www.e-scoala.roSursa: http://www.e-scoala.ro

2.Dan Bordeianu vs Marius Moga

Părul creț.

3.Vladimir Drăghia

Nu știu cum. Je-ne-sais-quoi.

4.Ssssssmiley

Nu e the best looking artist here, dar e simpatic, pare un fel de guy next door. Și am visat că dansam cu el și mă certa că nu țin mâna cum trebuie.

Cam asta îmi trece acum prin minte, cred că m-am făcut destul de râs scriind despre asta. But hey, oameni suntem.

Comments

comments

Share This Story

Personal

You May Also Like