Online vs. offline

Tocmai ce am văzut un sketch amuzant al fetelor de la SketchShe, sketch în care fetele astea simpatice arată care-i adevărul din spatele pozelor de pe Instagram.

Acum, ce să zic, am avut şi eu clipe în care am vrut să arăt altora că mă distrez, că viaţa mea e super mişto, chiar dacă în momentele respective nu mi se părea chiar aşa. Am avut momente în care, de plictiseală, mă machiam doar ca să fac câteva poze pentru Facebook/Instagram. Apoi mă demachiam şi mâncam pizza în pat, nu ieşeam nicăieri. Well, lupta online vs offline cred că ţine doar de imaginea pe care vrem să ne-o construim în online. Dacă imaginea asta diferă de cine eşti în offline, you should stop a second and ask yourself dacă eşti unde trebuie. Vrei să te întâlneşti întâmplător cu vreun follower şi să nu te recunoască pentru că eşti nemachiată, iar în poze ai mereu full-face of heavy make-up on? Vrei să arăţi că viaţa ta e interesantă, iar atunci când vei cunoaşte o persoană nouă, de fapt să nu ai nimic exciting de spus despre tine?

Cam aşa e cu orice persoană care îşi doreşte să fie publică (fie că e vorba despre un blogger, actor, cântăreţ, you name it), dar se aplică şi pentru branduri. Ce arăţi în online trebuie să faci şi în offline. Nu merge strategia de fake it ’till you make it. You won’t.

Well, mâine la Digital Divas sper să asist la o discuţie interesantă despre online şi offline, acesta fiind unul dintre subiecte. Întregul program se află AICI, iar pentru cei/cele ce nu ajung la conferinţă/gală, întregul eveniment se va vedea online pe www.digitaldivas.ro.

See you tomorrow! 🙂

Comments

comments

You May Also Like

1 comment

  1. 1

    That video! People actually do that? :O
    In primul rand ma simt super rupta de online daca eu habar nu aveam de chestiile alea. Iar in al doilea rand… ei, bine, way too lazy for that :)))
    Instagramul meu e super lazy. Il folosesc doar cand stau langa paste si astept sa se fiarba. D’aia pun cate 3 foto o data la cateva zile :))

Leave a Reply