Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar

P5-05617_R-696x465

Fusei să văd Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar și aș fi scris mai repede părerea mea despre film dacă răceala nu mi-ar fi ținut captiv orice chef de a scrie sau face ceva. Buoon, încep prin a menționa că e primul și singurul film din serie pe care l-am văzut cap-coadă, asta pentru că pe anterioarele le-am văzut la TV când le-am găsit, butonând.

Ei bine, după acesta, sigur o să le văd și pe primele. E un film la care nu ai o secundă să respiri, tot timpul se întâmplă ceva, ba râzi, ba ai un moment de suspans, ba unul ceva mai emoționant. Nu ai cum să te plictisești și, chiar dacă nu le-ai văzut pe cele anterioare, n-o să-ți fie greu să înțelegi ce se întâmplă în filmul ăsta. Cei care au văzut toată seria spun că ar fi printre cele mai bune.

Mi-a plăcut, ca întotdeauna, personajul lui Johnny Depp – delicios de amuzant & still quite hot. Probabil aș fi vrut să o văd mai mult pe Keira Knightley.

Povestea se derulează cam așa: fiul lui Will Turner (Orlando Bloom) pornește într-o călătorie pentru a-și scăpa tatăl de sub blestem. În timp ce-l caută pe Jack Sparrow, dă și peste Carina Smyth, tânără pasionată de astrologie. Acești happy three friends pleacă pe mare în căutarea Tridentului ce poate rupe toate blestemele mării. Foarte important și pentru Jack, care e urmărit de o navă plină de morți vii, condusă de Căpitanul Salazar. Toată călătoria asta e, bineînțeles, plină de lupte și răsturnări de situație.

Atât zic, să nu fie cu spoiler. Go see it!

Pirații din Caraibe e adus și la noi de către Forum Film România și îl poți vedea la Cinema City chiar de azi. Recomand la T IMAX 🙂

Comments

comments

You May Also Like