Post Digital Divas post

Ăsta e un post post Digital Divas. Venit cu întârziere pentru că Bianca Matei şi am spus tot. Chiar dacă aş fi scris totul la cald, aceeaşi părere o aveam: e un eveniment fain, bine organizat şi cu oameni mişto. Dar, pentru că în toate există un “dar”, de fiecare dată când se strâng la un loc multe femei, se lasă atât cu remarci frumoase, cât şi cu discuţii mai puţin plăcute.

De ce să nu recunoaştem, majoritatea celor care merg la Digital Divas le văd pe celelalte participante drept un fel de concurenţă. Iar eu consider că asta e minunat – dacă eşti o fire competitivă, lucrul ăsta te face să te autodepăşeşti şi să ceri mereu mai mult de la tine. Asta până în momentul în care refuzi să vezi meritele persoanelor din jurul tău şi te transformi în hater. Zic că fiecare persoană care a ajuns pe scena Digital Divas a muncit pentru premiul ăla so there’s no need in spreading bad energy.

Se pare că am fost în jur de 500 de persoane la eveniment, vă daţi seama câte tipe îmbrăcate mişto am văzut. Fav outfits:

Comments

comments

You May Also Like

Leave a Reply