Randi îşi invită fanii să voteze ce rol va avea în cadrul show-ului Fuerza Bruta (CP)

Fuerza Bruta – cel mai nebun show de pe Broadway – vine în România în luna decembrie. Se anunţă un spectacol de neuitat, cu acrobaţii incredibile, muzică psihedelică, jocuri de lumini, dar şi cu invitaţi speciali! Randi şi Delia sunt primii a căror participare a fost anunţată, dar pe fanii Fuerza Bruta îi aşteaptă mai multe surprize şi mai multe celebrităţi. Romexpo este pregătit să vibreze sub ritmurile alerte şi energice ale DJ-ilor!

Randi va deschide seria de spectacole Fuerza Bruta pe 9 Decembrie, la ora 21:00. Ce rol va avea în cadrul show-ului? Nu ştim înca, nu ştie nici el. Fanii lui sunt singurii care ştiu şi care vor decide pentru el! Pagina de votare este http://www.fuerzabrutaromania.com/special/ , iar cele trei variante de vot sunt: Randi va zbura, va trece printr-un perete, va înota într-o piscină suspendată.

Primul spectacol Fuerza Bruta este deja sold out, iar biletele pentru următoarele trei sunt aproape epuizate. Locurile sunt limitate, aşa că cei care vor să trăiască experienţa unică Fuerza Bruta trebuie să se grăbească. Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro, www.ticketnet.ro.

Comments

comments

Share This Story

News

You May Also Like