Review – gene ESQIDO

20170122_152452

Iată că scriu și primul meu review despre un produs din zona de beauty. Pentru cei care nu mă cunoașteți, am început să mă machiez ușor de pe la 13-14 ani (asta dacă nu se pun picturile pe față cu bomboane M&M), iar de pe la 18 ani am început să machiez și alte persoane. Am învățat tot ce știu de pe YouTube, dar plănuiesc să fac un curs de makeup anul acesta. Am machiat pentru tot felul de ocazii, incluzând miresici, Halloween, ședințe foto, baluri, banchete și bairamuri.

În toți anii ăștia de machiat și exersat și încercat produse noi, mi-au picat în mână diverse tipuri și branduri de gene false – mai bune, mai puțin bune, mai ieftine, mai scumpe. Niciodată nu am încercat, însă, gene mink/ de nurcă, principalul motiv fiind prețul lor. Eh bien, mi-au fost trimise spre testare un set de gene de nurcă ESQIDO și adezivul care le însoțește. Trebuie să recunosc că, deși nu am mai aplicat gene bandă de ceva vreme, au fost destul de ușor de poziționat. De altfel, când vine vorba de gene false, întotdeauna mi-e mult mai ușor să le aplic altei persoane, dar genele ESQIDO au o bandă destul de flexibilă, așa că nu m-am chinuit prea tare.

20170122_130910

Am purtat genele pentru prima oară la o ședință foto în aer liber (în curând și pozele) și au făcut față cu brio frigului, nu s-au dezlipit în colțuri, nu mi-au îngreunat privirea. De obicei, atunci când port gene false, îmi simt pleoapele grele, obosite, după câteva ore îmi simt ochii adormiți. Acum nu a fost cazul, deși am purtat genele pentru aproximativ 5 ore. Modelul pe care l-am ales eu mi se pare că mi-a completat frumos machiajul – în general evit genele foarte dese și grele, care par false.

Puncte tari:
-genele sunt foarte ușoare, nu se simt pe pleoape
-banda este din bumbac, destul de flexibilă
-firele sunt foarte soft, se simt ca genele naturale
-adeziv rezistent și cu aplicator foarte simplu de folosit
-relativ ușor de aplicat (în funcție de experiență & îndemânare)
-le-am dezlipit ușor, forma benzii a rămas aceeași, nu au căzut fire

Puncte slabe:
-adezivul nu are un miros prea plăcut
-nu sunt foarte multe modele de gene (poate fi un punct slab pentru cele obișnuite cu numărul maaare de modele al brandurilor de gene clasice)

20170122_131325

Le-aș cumpăra? Da. Sunt altfel față de ce am purtat până acum, se simte diferența și la atingere, cât și la purtare. Arată impecabil după prima utilizare și, chiar dacă prețul este mai mare decât al genelor clasice, faptul că le poți purta din nou și din nou compensează.

20170122_131010 (1)

 

Genele pe care le-am ales eu sunt Big City Nights și le găsiți la ESQIDO România.

Cum se pun genele false bandă: desprindeți ușor genele de ambalaj, așezați-le la baza genelor naturale și decideți cât trebuie să tăiați din ele (e recomandat să tăiați din colțul exterior). După ce le-ați potrivit ochiului vostru, aplicați un strat de adeziv pe banda din bumbac, insistând un pic în extremități. Așteptați câteva secunde pentru ca adezivul să devină mai puțin lichid și mai mult lipicios, apoi poziționați banda cât mai aproape de genele naturale, asigurați-vă că sunt lipite bine în special în colțuri. Aș recomanda să rimelați ușor genele naturale înainte de aplicarea genelor mink, pentru a nu le încărca pe cele din urmă cu rimel – așa le puteți folosi de și mai multe ori.

20170122_152521_002

K tnx kiss bye

Comments

comments

You May Also Like

1 comment

Comments are closed.