Spring on board

Credits to Alex Damian Credits to Alex Damian

Dacă s-ar fi inventat teleportarea, pe mine m-ați găsi în fiecare zi pe o plajă diferită, într-o grădină diferită, oriunde e soare, cald și bine. Cum acest lucru nu-i încă posibil, de multe ori visez cu ochii deschiși la vacanțe, iar de fiecare dată când am ocazia și vremea îmi permite, îmi târăsc prietenii fotografi prin parcuri.

Visatul ăsta cu ochii deschiși mă afectează însă și din alte puncte de vedere: am început să port culori! Nu doar eu, ci majoritatea populației feminine care toată iarna s-a văzut în nonculori și nuanțe mai cuminți. Eh bien, primăvara asta avem (iar) imprimeuri florale, broderii cât cuprinde, volane, mâneci bufante și materiale ușoare.

Cu gândul la vacanță și la destinații cu multe grade Celsius, am pus cap la cap un outfit relaxat, așa cum îl prefer de cele mai multe ori. Tot cu gândul la vacanță, vă anunț că în AFI Cotroceni puteți câștiga una în Caraibe!

Cum se face: ai fiecare zi până pe 31 mai să cumperi de minim 200 lei din AFI, te duci cu bonurile la standurile din mall și te înscrii la tragerea la sorți, iar apoi te duci acasă și-ți ții pumnii. Premiul este o vacanță de lux în Caraibe pentru două persoane, ca să poți porni pe urmele lui Jack Sparrow. În plus, 50 de câștigatori vor primi câte o invitație dublă la „Piratii din Caraibe – Razbunarea lui Salazar” (premiera la cinema pe 26 mai, abia aștept să îl văd)

Eu mi-am luat toată ținuta asta de la Zara din AFI și presimt că o să mă vedeți destul de des prin mall, să-mi cresc și eu șansele. Succes și spor la cumpărături!

DSC_5437 DSC_5421 DSC_5401 DSC_5393

Special thanks to Alex Damian pentru fotografiile astea în care sunt toată o primăvară și dintre care abia m-am hotărât ce să aleg pentru postare.

Comments

comments

You May Also Like