Tânără, bronzată și ridată

20170805_105250

Vorbeam cu o prietenă despre vacanța asta de vară, când mă întreabă dacă m-am bronzat. I-am răspuns că puțin, fiindcă nu mai am răbdare să stau prea mult la plajă şi oricum nu e sănătos. Reacția ei a fost: Vorbeşti ca o babă, eşti tânără, aşa e frumos vara, să fii bronzată. Venind de la o persoană care iubeşte bronzul.

M-am gândit apoi că pielea mea e destul de deshidratată şi în restul anului, nu are rost să o usuc şi mai tare stând la soare. Apoi, sunt sigură că ați văzut acele femei care par că îşi petrec toată vara pe plajă, cu pielea carbonizată şi riduri cât cuprinde. Pe pielea uscată, ridurile apar mult mai repede. Eu una prefer să fiu mai puțin bronzată, dar cu un rid în minus pe termen lung.

Nu vreau să îmi supun pielea unui stres şi mai mare, iar apoi să mă chinui să o hidratez. Ah, dar stai că am auzit că e ok să te dai doar cu ulei de măsline atunci când mergi la plajă. Cică te bronzezi repede şi frumos, iar uleiul îți hidratează pielea. Not. Nu vreau să zic nimic despre cancerul de piele, de care mi-e efectiv groază atunci când mă gândesc prin câte arsuri de soare am trecut fiindcă voiam să mă bronzez repede. Acum vreo 4-5 veri a fost atât de rău încât nu puteam să îmi ating picioarele. Încă mai am pete de la arsura aia.

Eh bien, tocmai ce am descoperit un instrument foarte util, care îți spune cât soare ai încasat și dacă e cazul să mai pui niște cremă ori să te adăpostești la umbră. Vorbesc despre SUN METER, care se descrie ca modul inteligent de a te bucura de soare. Vine în două variante: brățară sau plasture care își schimbă culoarea în funcție de câte radiații UV a primit. Mi se pare o soluție comodă pentru părinții care trebuie să își supravegheze copiii la plajă, dar și pentru cele pe care le uită Dumnezeu pe șezlong. Pe site găsești mai multe detalii despre cum funcționează și de unde le poți cumpăra.

Also, luna aceasta au și un concurs. Postează pe Facebook sau Instagram o poză în care porți SUN METER și poti deveni imaginea campaniei din 2018. Concursul se desfășoară până pe 31 august.

Chocolate brown sau healthy vanilla?

Comments

comments

You May Also Like