E și toamna un nou început | RESERVED

bianca matei_reserved (2)

Mă lăudam eu că toamna am multă energie și chef de făcut lucruri. Nu știu dacă se datorează lenevelii de peste vară ori a faptului că mereu am văzut toamna ca pe un nou început. Parcă nici ceața asta n-are cum să-mi strice starea.

Fiindcă tot a venit și frigul, mă bucur că acum pot să-mi exersez skill-urile de layering. Cu ocazia asta, am plecat de la un pulover gri și am făcut două ținute de toamnă: una pentru o zi cu soare și una pentru o zi mai rece, tot e vremea atât de schimbătoare.

Am pus puloverul mai întâi peste o rochie cu gulerul ridicat (rochia din foto de mai sus), iar apoi peste o cămașă albă. La a doua ținută am adăugat o pereche de pantaloni din piele eco și botine lăcuite, rezultând un look potrivit pentru birou/ facultate/ cafele în oraș/ unde mai mergeți voi, eu oricum stau mai mult în casă.

Am ales piese din colecția de toamnă RESERVED, o colecție cu piese minimaliste, așa cum îmi plac mie. Întotdeauna prefer piese cu un croi cât mai simplu (dar cu detalii interesante), fiindcă pot fi puse în mai multe combinații fără să dea impresia unui look încărcat.

bianca matei_reserved (4)

bianca matei_reserved (3)

La noua colecție RESERVED, tăieturile sunt cele clasice ale anilor ’90, aduse în actualitate prin detalii și texturi. Culorile care predomină sunt griul, albastrul marin și negru, cât și kaki-ul militar la care se adaugă accente de roșu. Vorbind despre culori, de când am părul portocaliu trebuie să am grijă cum le aleg așa încât să nu par un clown. Din fericire, toamna asta am o obsesie pentru gri, alb și negru, care arată bine lângă arămiul din păr.

bianca matei_reserved (5)

bianca matei_reserved (7)

Revenind la colecție, includ la must have: haine de lână (au muulte paltoane superbe), printuri de tartan, fuste plisate și dark denim.

Rochie: AICI | Pulover: AICI | Pantaloni piele eco: AICI | Cămașă: AICI | Palton amestec lână: AICI | Botine lăcuite: AICI | Geantă sac: AICI | Ceas/uri: AICI

Foto de Alexandru Ivan

Până data viitoare, layer well, să nu răciți. 🙂

Comments

comments

You May Also Like