Toamna în oraş – Urban Escape by KVL

BiancaMatei_Kenvelo (3)

Nu ştiu ce anotimp preferaţi voi, dar eu una ador toamna. Îmi place să mă plimb prin oraş pe temperaturi respirabile, îmi place faptul că mă pot gândi la o ţinută compusă din mai mult de două piese şi, mă credeţi sau nu, parcă am un suflu nou de energie şi chef să get things done.

Eh bien, cu toată energia asta de toamnă, e clar că alerg de colo-colo, iar Bucureştiul te cam solicită din punctul ăsta de vedere. Cred că la asta s-au gândit şi cei de la Kenvelo atunci când au lansat noua colecţie de toamnă KVL by Kenvelo, cu tema Urban Escape.

BiancaMatei_Kenvelo (4) BiancaMatei_Kenvelo (1)

Piesele mele preferate/ must have: boyfriend jeans, cămaşa în carouri cu decupaje în zona umerilor, vesta cu glugă.

Eu aleg întotdeauna piese vestimentare cu linii simple, pe care le pot folosi în mai multe combinaţii. Asta am şi găsit în această colecţie: materiale soft, culori şi imprimeuri uşor de asortat.

Piesele au fost gândite astfel încât să poţi realiza cu ele multiple ţinute de inspiraţie diversă, de la college la punk. Găsim jachete şi sacouri, veste, jeans cu diferite croieli, cămăşi cu detalii care atrag atenţia şi geci din piele ecologică. În plus, îmi place faptul că există şi piese ce pot fi integrate în ţinute smart casual sau chiar elegante, aşa cum sunt sacourile cambrate.

BiancaMatei_Kenvelo (2) BiancaMatei_Kenvelo (5)

V-am spus că liniile sunt curate, dar menţionez că detaliile fac diferenţa. Aici vorbesc atât despre imprimeuri (focus pe carouri), dar mai ales despre decupaje aflate în zona umerilor, un accent girly rebel. Nu sunt de ratat nici vestele, uşor de purtat şi perfecte pentru vremea schimbătoare.

Eu una sunt fană denim şi abia aşteptam să port iar jeans, după o vară petrecută în mare parte în fuste şi rochii. Pe lângă blugii tip boyfriend, m-am îndrăgostit de vesta cu glugă, o piesă extrem de versatilă.

BiancaMatei_Kenvelo (6) BiancaMatei_Kenvelo

BiancaMatei_Kenvelo (8)

BiancaMatei_Kenvelo (7)

Pentru noutăţile aduse de Kenvelo, îi găsiţi pe Facebook şi Instagram. Now go there and like my pics!

Ne vedem prin oraş! 🙂

Comments

comments

You May Also Like