Un gelato, per favore

13339564_1184441191590603_8046911340636784323_n

Ieri, de ziua naţională a Italiei, am fost la o petrecere cu gelato autentic Siviero Maria. Cu această ocazie, am aflat că din ce în ce mai mulţi români încearcă gelato, Siviero Maria înregistrând, din 2010 până în prezent, creşteri constante ale vânzării.

Siviero Maria este un brand 100% italian, un gelato autentic produs în fabrica din Bentivoglio. Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker, ne spune că „gelato este o categorie de desert rece care atrage tot mai multi consumatori, pentru că spune o poveste, una veche de peste 5000 de ani și cu iz italian. Siviero Maria continuă această poveste a tradiției și a spiritului italian de la 1958. De asemenea, multă lume călătorește în Italia sau are rude acolo și o dată întorși caută experiența gelato-ului autentic și în țară, de unde si creșterea brandului nostru din ultimii ani.”

Gelato vs îngheţată

„Siviero Maria este ceea ce numim noi italieni gelato, în adevăratul sens al cuvântului. Gelato nu este doar o simplă traducere in limba italiană pentru cuvântul înghețată. Un gelato italian are cu totul alte caracteristici față de o înghețată: are o textură mai cremoasă, este mai aerată și este făcută din grăsimi vegetale și nu animale. Atunci când vorbiți despre Siviero Maria, vă rog să îi spuneți gelato, și nu înghețată. ” a explicat Claudia Cordenos, director de export Siviero Maria Italia.

Trebuie să ştiţi că gelato are un procent de grăsimi de doar aproximativ 7%, faţă de îngheţată, care are până la 20% grăsimi. Încă un lucru interesant la Siviero Maria este faptul că fiecare caserolă este umplută şi decorată manual pentru a se păstra textura cremoasă.

Aromele mele preferate sunt lămâie, zmeură, ciocolată cu mentă şi cafea, dar vă recomand să încercaţi şi fistic, e una dintre cele mai căutate variante.

Găsiţi Siviero Maria în peste 40 de ţări, iar la noi îl puteţi cumpăra din principalele lanțuri de magazine: Carrefour, Auchan, Billa, Mega Image, Kaufland, Cora, Selgros.

Comments

comments

You May Also Like

Leave a Reply