Vreau o iubită ale cărei prietene să arate bine

Nuclear-Mind-Blown

Disclaimer, încă de la început: nu caut o iubită. Am început să scriu asta după ce m-am uitat prin pozele din laptop şi am dat peste câteva foldere din facultate. Din poză în poză, mi-am amintit de o fază cu un tip cu care am ieşit de vreo două-trei ori. Pe vremea aia eu eram la Braşov, iar tipul stătea în Bucureşti.

Un tip ok, interesant, îmi plăcea. Asta până când mi-a cunoscut câteva prietene şi, după câteva discuţii, mi-a spus că ar trebui să îmi găsesc nişte prietene mai drăguţe ori care să se îmbrace mai bine, ceva în zona asta. Negru în faţa ochilor. În primul rând, fetele alea sunt chiar drăguţe, iar în al doilea rând, cât de superficial are you, dude? Cum să pretinzi drept criteriu de alegere a prietenilor modul în care arată? Mi-am adus aminte de asta şi m-am enervat din nou, fiindcă mi-am dat seama că ştiu o grămadă de oameni la fel ca el. Umanoizi care critică în stânga şi în dreapta, care îşi aleg prieteni în funcţie de statutul social, în funcţie de prietenii pe care îi au acei oameni, în funcţie de cât de fashionable sunt şi lista de superficialităţi continuă.

Eu sunt mai de modă veche, iar puţinii oameni pe care îi pot numi acum prieteni sunt oameni buni, interesanţi, oameni cu care am lucruri în comun, cărora pot să le spun orice tâmpenie fără să mă gândesc că m-ar judeca. Nu ştiu exact de ce am scris asta, probabil pentru că m-am enervat iar pe oameni. I hate people.

Comments

comments

Share This Story

Personal

You May Also Like

2 Comments

  1. 1

    Pe mine nu mă luau unii prieteni în club, cu ei, pentru că nu aveam adidași originali (clasa a 9-a). N-a durat mult și am ajuns DJ în acel club. #karma

  2. 2

Leave a Reply